جهانگیری در یاسوج:

تحقق اقتصاد مقاومتی مهم‌ترین اولویت جاری کشور است

جهانگیری در یاسوج:

معاون اول رییس جمهوری گفت: در سال جاري 120 برنامه به‌عنوان اولويت هاي سال 95 تدوين شد كه اكثر اين برنامه ها از پيشرفت خوبي برخوردار بوده‌اند.

 

به گزارش مرکز روبط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری برای افتتاح و بازديد از چند طرح مهم صنعتي و عمراني، با همراهی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت وارد یاسوج شد.

جهانگیری، تحقق سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي را از مهمترين برنامه‌هاي كشور در مقطع فعلي توصيف كرد و گفت: در سال جاري 120 برنامه به‌عنوان اولويت هاي سال 95 تدوين شد كه اكثر اين برنامه ها از پيشرفت خوبي برخوردار بوده‌اند.

معاون اول رييس جمهوری، با اشاره به دستاوردهاي دولت در بخش هاي كشاورزي و نفت و گاز تصريح كرد: گام مهمي در جهت توسعه بخش كشاورزي و تامين امنيت غذايي كشور برداشته شده و در بخش نفت و گاز نيز دستاوردهاي خوبي به‌خصوص در ميادين مشترك پارس جنوبي و ميدان نفتي مشترك غرب كارون داشته ايم.

جهانگيري يكي ديگر از برنامه هاي اقتصاد مقاومتي در سال جاري را راه اندازي 7500 واحد توليدي راكد و نيمه فعال عنوان كرد و اظهار داشت: با برنامه ريزي دولت در سال جاري بيش از 22 هزار واحد توليدي از همين محل توانسته اند از منابع بانكي استفاده كنند و بيش از 15 هزار ميليارد تومان تسهيلات به آنان داده شده است.

وی كهگيلويه و بويراحمد را از استان‌هاي مهم كشور برشمرد و اظهار داشت: اين استان از جهات مختلف مهم است و از نظر نفت و گاز، دومين استان توليد كننده كشور محسوب مي شود كه نقش مهمي در تامين نيازهاي كشور ايفا مي‌كند.

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به منابع آب فراوان در استان كهگيلويه و بويراحمد اظهار داشت: اين استان در بخش كشاورزي نيز داراي ظرفيت هاي فراوان است و از نظر گردشگري نيز مي تواند يكي از استان هاي موفق باشد.

معاون اول رييس جمهوری هم‌جواري استان كهگيلويه و بويراحمد با استان هاي مهم صنعتي نظير اصفهان، فارس، خوزستان و بوشهر را از جمله فرصت هاي مهم اين استان دانست و گفت: اين همجواري فرصت مناسبي براي توسعه استان كهگيلويه و بويراحمد است.

وي با اشاره به تكميل بيش از 5 هزار واحد توليدي كه بالاي 60 درصد پيشرفت فيزيكي داشتند گفت: از نظر صادرات غيرنفتي نيز در سال جاري رشد 33 درصدي داشته ايم و رشد ارزشي نيز وجود داشته كه البته كمتر از رشد وزني بوده است.

جهانگيري، نتايج و دستاوردهاي حاصل از اقتصاد مقاومتي در سال جاري را رضايت بخش و اميدوار كننده ارزيابي كرد و افزود: در 9 ماهه نخست سال جاري رشد اقتصادي 7.2 درصد بوده است كه اين رشد اقتصادي بدون احتساب بخش نفت، 5 درصد است كه اميدوارم در سال 96 نيز شاهد استمرار رشد اقتصادي باشيم.

وی ابراز اميدواري كرد در این سفر موانع و مشكلات استان بررسي و براي حل آنها چاره انديشي شود.

 

جهانگیری همچنین با همراهی ستاری و نعمت‌زاده ضمن افتتاح فاز دوم کارخانه سیمان مارگون، آگاهی از جزئيات فني، اعتبار هزينه شده و برنامه زمان‌بندي تكميل قطعه دوم پروژه محور پاتاوه به دهدشت،  از شرکت دانش‌بنیان سینره بازدید می‌کند و در نشست شورای اداری و دیدار با فعالان اقتصادی رویکرد اقتصاد مقاومتی شرکت خواهد کرد.

 

محور پاتاوه به دهدشت 140 كيلومتر است كه براساس گزارش مديران اجرايي اين پروژه، تا كنون 90 كيلومتر از اين مسير به اتمام رسيده و براي 50 كيلومتر باقيمانده دو پيمان‌كار در حال عمليات اجرايي هستند.

اين محور داراي 9 كيلومتر تونل و 14 دستگاه پل به طول 1400 متر است و تاكنون 250 ميليارد تومان براي اين طرح هزينه شده و براي تكميل آن نيز 250 ميليارد تومان ديگر مورد نياز است.

با تكميل و راه اندازي اين پروژه فاصله استان اصفهان و مركز كشور به بنادر استان خوزستان حدود 200 كيلومتر نزديك‌تر می‌شود.

 

کلمات کلیدی
//isti.ir/Zm6c